28. veebruar 2008

Eilses eesti keele tunnis lugesime pala kõige toredamast tunnist. Tegime ka oma klassis väikse küsitluse- kõik panid kirja 2-3 oma lemmiktundi. See oli päris raske ülesanne- kostus hääli, et kõik tunnid tahaks kirja panna! Aga valik tehti ja selgus, et meie klassi lemmiktund on kehaline kasvatus! Palju hääli sai ka arvuti, matemaatika tund. Tekkis probleem ka vahetunni üle- see ka ju tund! Aga selgus, et seal ei õpi ju midagi väga oluliselt tarka juurde ning jätsime ta tundide nimekirjast välja. Harjutasime ka täishääliku pikkuse muutmist sõnas, harjutasime töövihikus.
Täna lugesime kuidas Juki õpib õuntega arvutama. See lugu meeldis kõigile väga! Kodus jäigi osalistena lugema õppida.




Matemaatikas harjutama 20 piires arvutamist- arvutame peast, ahelülesandeid, oskame täita tabelülesandeid. Tekstülesanded on ehk kõige keerukamad- nõuavad tähelepanelikku lugemist. Töölehe täitsid ilma vigadeta ära Jandra, Joosep, Kaia, Robin, Christiana, Hanna, Karlos. Olite väga tublid! Ainult paar viga lipsas sisse Eleril, Robinil, Kristianil. Aga harjutamine teeb meistriks ja visa töö sihile!




Tööõpetuses hakkasime punuma. Kõigepealt nägime kõvasti vaeva, et mõõta ja lõikuda punumise alus. Alustasime ka punumisega, töö lõpetame homses tunnis.
Tulemas on maakondlik rahvastepalli võistlus 1.-3. klassi õpilastele. Kehalise tunnis harjutasimegi rahvastepalli, lisaks on ka peale tunde harjutamised.