23. september 2009










Meisterdamine on täies hoos!




TERE SÜGIS!!!
Esimene sügishommik oli oma nime vääriline! Tuuline, väikse vihmasabinaga! Sellele vaatamata olid kõik rõõmsalt koolis ja kottidest ilmusid nähtavale isuäratavad sügisannid: õunad, ploomid, kreegid, viinamarjad (eestimaised), porgandid, kaalikad ja lisaks koduseid moose ning mahlu. Sünnipäevalaud tuli rikkalik!
Mis sünnipäev see ilma laulu ja tantsuta- laulsime meiegi kooli aulas 1.-5. klassi õpilastega ühislaulu sügisele ning tantsisime seltskonnatantsu. Peale lõbusat trallitamist suundusime oma klassidesse, kus ootas kaunis ja väga kosutav laud.
Edasi asusime tarkust koguma oma varasalvedesse! Matemaatika tunnis tegime KONTROLLTÖÖ. see oli esimene sel õppeaastal. Inglise keele tunnis õppisime inglise nimesid hääldame. Iga laps sai endale uue nime ning tervitas oma uut sõpra. Ka sõnavara on meil täienenud väga paljude uute sõnadega:)
Eesti keele tunnis kuulasime Edgar Valteri loomingut. Kuna 21. septembril oli kõige vanema poku 80. sünniaastapäev, siis uurime se ja järgmisel kuul eriti tema loomingut. Eriti kenasti lugesid täna HANNA JA MARIANNE!
Käsitöö tunnis meisterdasime looduslikest materjalidest klassi aknale toredad vaibad. Lisaks valmisid pildid. Abiks oma heade ideedega oli taimeseade ringi juhendaja Ene.
Oli vahva ja toimekas sügispäev!