2. september 2009

Täna läks töö juba täie hooga lahti! Matemaatika tunnis alustasime ringis ja tuletasime arvurida meelde. Küll sai loetud paaris-, paarituid arve, täiskümnetega ja üle viie arve nimetatud! Asja tegi keerulisemaks, et samal ajal tuli väikseid palle sõbrale edasi anda, nii et lisaks ka tähelepanu tarvis! Aga tublisti saime hakkama! Tegime tutvust oma uue õpiku ja töövihikuga ning arvutasime peast. Inglise keele tund oli eriti oodatud- uus õppeaine ja veel võõras keeles. Tegime tutvust Inglismaaga, leidsime palju sõnu, mis on eesti keelega päris sarnased. Lisaks teati palju inglise keelseid sõnu varasemast ajast.
Eesti keele tunnis tegime vestlusringi sõna otseses mõttes. Istusime klassi ringi maha ja rääkisime-kuulasime oma suvemälestustest. Oli tore kuulda, et palju reisiti ringi meie kaunil Eestimaal, lisaks käidi Soomes ja Türgis. Muidugi oli heameel kuulda, et ka loeti palju, ujumas käidi, rattaga sõideti ning Kati-Kaia said tädiks! Suvi oli tõesti tore ja väga põnev kõigil!
Enamusel on õpikud- töövihikud juba endale ümbrised saanud, selle eest kiidan ka vanemaid (usun, et olite tublisti abiks).