12. veebruar 2009

VANA AJA LOOD

Ilmad on mõnusalt talvised, saab käia suusatamas ning uisutamas. Kehalise tunnid on meil kõik suusarajal ja iga tunniga muutub suusatamine aina paremaks! On väga tublisid suusatjaid: HANNA, ART KRISTJAN, ELERI, KAIA, MARIANNE, SANDRA, RAIDO aga ka väga arenevaid suusatajaid: CHRISTIANA, JANDRA, MARVIN, JOOSEP, ROBIN, KRISTIAN, KATI.
Kõik lapsed on juba mitu nädalat tegelenud oma vanemate ja vanavanemate kooliaja uurimisega. Arvuti tundides trükkisime oma tehtud tööd arvutisse, lisasime pildid ja paljudel olid lisaks tunnistused, kiituskirjad, diplomid vanast ajast alles! Kõik selle materjali kogusime kokku ja täna oli esitluse päev! Väga tore oli kuulata kõigi laste töid- saime sealt kuulda lugusid isade, emade, vanaemade ja vanisade kooliajast ning kodust. Need tööd olid tõesti väga sisukad ja huvitavad!
Järgmisel nädalal 20. veebruaril on koolis 1.- 5. KL. MINIKONVERENTS, kus esinevad kindlasti ka meie klassi õpilased. Valikut on väga raske teha, sest häid töid oli palju!

HOMME ON SÕBRAPÄEV! Täna rääkisid gümnaasiumi noored meie klassi õpilastega sõpruse, märkamise ja kiusamise teemadel. Eks tuleb ju enda ümber märgata kõiki, vajadusel aidata ja julgustada!
HEAD SÕBRAPÄEVA:)