3. juuni 2009

matkapäev

2.juunil kogunesid meie klassi matkasellid koolimaja juurde. Algas matk Pütsepa rändrhanu juurde. Ilm oli kuldne- päike sillerdas ja sooja küllaga! Koos meiega matkasid ka neljandikud, seltsis ikka lõbusam! Matkarad kulges mööda kaunist maastikku- nägime ka erinevaid taluloomi- lambaid, parte, lehmakarja, koeri! Metsloomad ilmselt ei julgenud meie jutuvadina peale metsast ninagi välja pista!
Suurt kivi (rändrahnu) otsiti ikka agaralt, kohale jõudes oli üllatus suur- see rändrahn on tõesti suur! Teadaolevalt ongi Pütsepa rändrahn Võrumaal suurim.
Kivi on tuntud ka Jeremi ehk Suure rändrahnuna.Rahnu mõõtmed: suurim kõrgus 4,4 m, keskmine kõrgus 3,5 m, pikkus 6,6 m, laius 4,6 m ja maht 54 m3. allikas:http://www.visitvoru.ee

Tagasitee tundus kõigile lühem ja kõigele lisaks jälitas meid tumesinine äiksepilv! Õnneks olime võidumehed meie- jõudsime alevisse tagasi enne suurt vihma!
Piknik toimus Kaia- Kati ilusas kodus. Seal oli tegevust kõigil- kiigud, batuut, pallid... Christianal oli viktoriin ette valmistatud, lisaks mängisime pikka nina, notsu mängu. Toimus ka lauluvõistlus poiste ja tüdrukute vahel, mis lõppes ühislauluga.
Toidulaud oli väga rikkalik, selle eest suured tänusõnad kõigile vanematele!
Eraldi tänud veelkord Kati-Kaia perele, kes meid nii lahkelt ning koduselt vastu võtsid!