5. jaanuar 2009

Aasta 2009!

Tänane päev koolis möödus kuidagi eriliselt kiiresti! Vaheaeg möödus kõigil huvitavalt. Püüan nüüd ise mälu treenida ja meelde tuletada, mida keegi tegi (see on ainult üks tegevus, mis tuli igal lapsel välja valida oma vaheaja tegemiste hulgas):
Eleri saatis vana ja võttis uue aasta toredalt vastu koos perega oma kodus, Hanna käis Haanjas tuubitamas, Kaia käis 4D kinos Tartus, Marvin imetles ja lasi ka ise uue aasta rakette, Jandra käis Pärnus vanavanematel külas, Kati käis kelgutamas, Robin käis suusatamas, Christiana põletas jõulude ajal palju ilusaid küünlaid ja tegi lumememme, Art Kristjan käis suusavõistlustel, Raido käis ATV-ga sõitmas, Timo pidas isaga lumesõda, Marianne käis AURA veepargis ujumas, Karlos saatis vana ja võttis uue aasta vastu ilutulestikku vaadates, Grete käis sünnipäeval. Selline tore vaheaeg oli!!!

Nüüd uutest tegemistest:
  • kehalise tundides hakkame suusatama ja kui uisuväli valmis saab, siis ka uisutama (pange suusad, uisud valmis!) Teatan täpselt kuna varustus kaas võtta.
  • loodusõpetusest tuleb maismaaloomade projekt: iga õpilane valib ühe looma, kellest teeb pisiuurimuse, juhend töövihikus. Töö peab esitamiseks valmis olema 26. jaanuariks.
  • reedel 9. jaanuaril tutvustad oma jõuluraamatut klassile, kaasa lugeja päevik!

Sellest veerandist võivad kõik hakata kirjutama tintenpen- iga! Kindlasti tuleb nüüd kirjutamisel väga hoolas olla, sest parandamine on keerulisem! Nii et enne mõtle, siis pane kirja:)

TOREDAT, HUVITAVAT, LÕBUSAT UUT 2009. AASTAT!!!