15. oktoober 2008

KOLMAPÄEV KOOLIS






Oleme jõudnud kesknädalasse. Täna algas päev teatevõistlusteks harjutamisega. Tulemas on maakonna teatevõistlused ja seal tahame hästi esineda! Harjutamine teeb meistriks!
Eesti keele tunnis harjutame näidendit ,,Seene varjus". Loodame selle esinemisküpseks saada järgmiseks nädalaks. Osatäitjatel tuleb veel kõvasti vaeva näha!
Kiidan väga ilusa harjutuste vihiku eest Hannat, Kaiat, Jandrat, Elerit, Christianat, Marvinit, Joosepit, Art Kristjanit, Robinit. Teil on väga ilus kiäekiri ja harjutuste paigutamine, joonimine tuleb ka väga hästi välja!
Matemaatikas oleme teinud väga palju erinevaid tekstülesandeid, mis tunduvad kohati rasked. Kui aga tekst korralikult läbi lugeda, siis saab hakkama küll! Kiired ja täpsed arvutajad on Hanna, Kaia, Christiana, Jandra, Marvin, Marianne, Joosep, Art Kristian!
Käsitöö tunnis valmisid eile väga ilusad lehevaibad. Kaia ja Hanna ühendasid oma tööd ja viisid kingiks oma akordioni õpetajale. See oli väga ilus kingitus!
Loodusõpetuse tunnis tegime mõistekaarti lehtpuudest ja okaspuudest. Vaatlesime kuuse ja männi oksa ning okkaid ja leidsime sarnasusi - erinevusi.
Koolipäevad mööduvad ka laste meelest väga kiiresti. Tundides õpime ja teeme erinevaid ülesandeid, harjutusi, paaris-, rühmatööd ja kõik lapsed on tundides tublid ja aktiivsed!
Veerandi lõpuni on jäänud ainult 7 päeva! Uuel veerandil saame oma vastremonditud koolimajja tagasi! Ehitusmehed on teinud palju tööd seal ära ja maja tuleb väga ilus!