25. november 2011

Algab ADVENDIAEG!

Sel pühapäeval algab ADVENDIAEG!!! Vaatamata sellele, et väljas muru justkui rohetab veel, ootame meie pikisilmi JÕULUAEGA! Enam ei ole kaua oodata- pane aga sokid - sussid aknalauale ja lase PÄKAPIKKUDEL toimetda:) Koolis on aga tulemas JÕULULAAT!!! Tean, et valmistute selleks juba hoolega!!!

12. november 2011

13. november- ISADEPÄEV!

Politsei- ja Piirivalveamet koostöös Vastseliina Gümnaasiumi ja Vastseliina Noortekeskusega esitlevad: PEREPÄEV VASTSELIINA NOORTEKESKUSES Millal? 20. 11. 2011 algusega 12:00 Riietus? Sportlik Mis toimub? Politsei õpetab enesekaitset Saab tutvuda märulipolitsei varustuse ja tööga Kohal on piirivalvekoer Tutvume noortekeskusega Erinevad sportlikud võistlused ... ja palju muud huvitavat Kaasa võta: Ema, isa, õde, vend, tütar, poeg... ja naeratus näol Kohtumiseni perepäeval! Kellel veel isale või vanaisale kaart tegemata, siis siit üks idee!

7. november 2011

4. november 2011

Muinasjuturaamat on valmis!


Eelmisel õppeaastal osalesime eTwinningu projektis, mille raames oli palju huvitavaid tegevusi. Üks nendest oli muinasjutu illustreerimine ja lavastamine. Raamat on nüüd valmis ja ka kenasti köidetud. Selles on Euroopa muinasjutud, kaasaarvatud eesti muinasjutt inglise keeles.

Kunstiõpetuse tööd

Silmapiir on PhotoPeach Inimene liikumises on PhotoPeach