21. oktoober 2010

VAHVAT VAHEAEGA!

Viimane koolipäev I veerandil

täna oli meie klassis viimane kolipäev! See oli ka natukene teistsuguene, kui tavaliselt. ,,Tagasi kooli" raames oli meile külla tulnud Marianne ema Reet ja Timo ema Merle. Marianne ema tutvustas meile arviutimaailma sõna otsese mõttes:) Saime näha arvutit seestpoolt! Meie silme all lammutati arvuti laiali, tutvusime arvuti sisemise iluga!
Timo eme töötab Timo Keraamikas! Tema oli meile tundi kaasa toonud keraamilisi toorikuid, mille saime ise viimistleda! Tööd tulid kaunid!

SUUR TÄNU VEELKORD TUBLIDELE VANEMATELE, KES ON MEIL KOOLIPÄEVA MUUTNUD HUVITAVAMAKS!

Klassiõhtu


20. oktoober 2010

Tagasi kooli!

Täna tuli meile tundi külla Joosepi ema Eva Maria, kes rääkis oma huvitavast tööst. Nimelt on Joosepi ema dekoraator- kunstnik. Ta on teinud põnevaid kostüüme, lavakujundusi, kaasa löönud filmikunstnikuna. Samal  ajal joonistasime klassis teemal minevik-tulevik!

Aitäh Joosepi emale!

19. oktoober 2010

Kokanduse tund!

Täna tegime klassis küpsisetorti. Meil oli kolm peret ja igal perel valmis isuäratav küpsisetort. Kahjuks me täna neid veel süüa ei saa, aga homme klassiõhtul sööme üheskoos need ära. Järgmisel veerandil jätkame toidu tegemist:))(süüa teha on tore!!!)









Päeva võtsid kokku: Kaia, Jannu ja õp Terje:)

Spordivõistlused








Oktoobris on meil olnud maakonna spordivõistluseid. Kubjal toimus krossijooks ja kooli ümbruses toimus orienteerumine. Marvin ja Karlos said orienteerumises 2. koha ja hõbemedali kaela. Meie klassi tüdrukutel jäi seekord medalid saamata, aga hästi läks 5-endikel. Tähtis pole alati võit, vaid osavõtt! Terves kehas terve vaim!!!

Ülevaate tegid: Jannu jaNöps

vabatuse tuur

13.oktroobril käis Vastseliina Gümnaasiumis külas Rebeka Kontus koos suurema meeskonnaga. Vahetundides laulis band ja suuremates klassides toimusid tunnid, kus räägiti suitsetamise kahjulikkusest, meelemürkidest jm.Peale tunde oli aulas juba pikem kontsert, kus Rebeka jagas oma plaate ja rinnamärke.Oli väga vahva neiu:D



autorid:Eleri,Sandra,Jandra,Kaia:))

10. oktoober 2010

8. oktoober 2010



Uuest veerandist tuleb meie klassi uus õilane- Lauri! Täna käis ta tutvumas meie klassi ja kooliga, tegi kohe terve koolipäeva meiega koos läbi:) Kehalise tunnis klõpsutasin fotokaga mõned pildid, siit võib ka Lauri leida!

Poiste meisterdused

Poistel valmisid kaunid võtmehoidjad! Ka õpetaja sai  klassi võtmele uue hoidja:)

5. oktoober 2010

Õpetajate päev!

Reedel oli õpetajate päev see algas võõrkeele tunniga, saksa keelt andis Anu ja muid tunde Berit ja Steven. See oli väga lahe päev koos abiturjentidega:)

Eleri, Jandra, Hanna ja Kaia.

4. oktoober 2010

Õpetajate päev!

Reedel oli koolis ÕPETAJATE PÄEV!
Juba neljapäeval kutsuti kogu koolipere aulasse, kus toimus ,,Õpetajate tuleproov"! Iga õpetaja pidi midagi mõistatama või ennustama ning peaennustajad- abituriendid Anu ja Annika kommenteerisid ennustusi:) Lõbus oli! Iga õpetaja sai kingituseks oma õnnekivi väga vahva luuletusega.
Edasi loeti ette käskkiri, millega vabastati õpetajad töölt ja 12. klass sai võimu koolis endale!
Reedene päev oli meil-õpetajatel vägagi tervislik, nimelt viibisime Värskas. Mis koolis toimus, sellest pajatavad meie klassi korrespondendid:), kes on sellest õppeaastats mul kaasautorid! Praeguseks on need Kaia, Sandra, Jandra ja Eleri! Ehk liituvad veel mõned:)

Matemaatika

Korda õpitut (materjali koostanud T. Salm):
ülesanded murdudega

2. oktoober 2010