29. november 2009

I advent



Päkapikud hakkavad ringi hiilima! Ju neil on ikka kummikud olemas!
Kaunist, rahulikku saabuvat advendiaega!

26. november 2009

ÖÖLUGEMINE LÜKKUB EDASI JAANUARI!
SAAGE KÕIK RUTTU TERVEKS!

24. november 2009

Haigused kimbutavad!

Haigused on meie klassi read teinud üsna hõredaks. Esmaspäeval oli meid koolis ainult 8 õpilast! Õnneks on täna mõned pikalt haiged olnud kooli tagasi jõudnud, aga haigestunud on nüüd need, kes siiani terved! Nii et ikka on meid hõredalt!
Kasutame seda aega õpitu kinnistamiseks, kordamiseks, arvutis ristsõnade jm tegemiseks. Täna lahendasime matemaatikas sudokusid. Toimub ülekooliline sudokudelahendamine. Igast klassist selgitatakse välja osavamad sudoku lahendajad. Need, kes puuduvad, saavad kooli tulles ka neid lahendada!

Haigetele kiiret paranemist!

18. november 2009

Meie kunstitöid!

Lisan siia selle veerandi kunstitundides tehtu.



17. november 2009

Sudoku

Tulemas on sudokude lahendamise võistlus. Selgitame oma klassis ja 1.-3. klasside kõige osavamad sudokude lahendajad. Kellel soovi, võib siit ise endale sudokusid koostada ja lahendada!

,,Muumitrolli jõuluuni"





9. novembril käisime Võru Kultuurimajas Kannel vaatamas Rakvere teatri etendust MUUMITROLLI JÕULUUNI. Siin mõned pildid sellest toredast käigust!

Meie tegemisi


Solistid esinemas!

Meie klassi ansambel esinemas! Olite väga emotsionaalsed, julged! Teid oli hea kuulata!

Olen vahepeal oma kirjutamistega unarusse jäänud. Aeg on kulunud igasuguste tegemiste peale nagu ikka! Meil koolis aga juhtub ikka iga päev midagi uut! Praegu on küll gripp ka meie klassi jõudnud ja haigevoodis peab olema tänase seisuga 5 õpilast! Kiiret paranemist teile!
Lisan siia veel pilte kontserdist, kus esinesid meie klassi laululapsed. Kontsert ise toimus juba 5. novembril- lapsevanemate koosolekul.

Muuseumis






Võrumaa muuseumis tutvustas muuseumipedagoog Maimu Telk meile vanarahva tähtpäevi, läbi teema ,,Töö kiidab tegijat" (vestlus ja film talutöödest). Edasi liikusime püsinäitust vaatama, otsima nähtud tööriistu ja uudistama näitust vanaaegsetest riietest, jalanõudest. Vaatatamist oli rohkesti!
Hiljem jooksime Tamula järve äärde, vaatama parte ja luiki! Oli vahva koolipäev!

Kunstigalerii

Esmaspäeval 16. novembril sõitsime Võrru kunstigaleriisse. Meid võttis vastu skulptor ja galeriipedagoog Jana Huul. Ta tutvustas meile nüüdiskunsti. Saime ise ka osaleda nüüdiskunsti loomisel. Nimelt joonistasime ajalehtedele. Vaatasime Aivar Rumvolti maale, panime ise tema maalidele nimesid. Saime teada, et iga inimene näeb kunstiteoses erinevaid mõtteid. Saime teada, et kunstnikud maalivad molbertil olevale lõuendile. Lõuend on puuraamile kinnitatud riie- nii, et kunstnikud maalivad õlivärvidega riidele. Värvi segatakse paleti peal.
Enne, kui tööle asusime, tuletasime meelde soojad ja külmad toonid, ning kuidas tuleb värve segada. "Soojad toonid on tule ja päikese toonid- kollane, punane...Külmad toonid aga jää ja lume toonid - sinine, valge ning roheline" õpetas Jana.
Lõpuks saime ise ka pintsli värviseks teha. Asusime sügist maalima.

Jalutuskäik dinosaurustega

7. november 2009

Et püsida reibas ja terve, selleks saad ka ise midagi ära teha! Nõuandeid jagab Tervisekaitseinspektsioon. Kui klikkad pildil avaneb kogu info. Tutvu ja ole terve!

4. november 2009


Mõista-mõista kes need on? Ettevalmistused mardipäevaks. Ka see pole enam mägede taga!

See veerand on alanud eriti toredalt!




Selle veerandi algus on olnud kuidagi eriti vahva!
Kõik meie klassi õpilased on eriti tublid, püüdlikud ja lahked, et kohe rõõm on teiega koos olla!!! Loodan, et jäämegi sellisteks:))
Natuke ka meie tegemistest. Matemaatika tundides oleme jõudnud korrutamise ja jagamise juurde. Nüüd on vaja kõvasti harjutada ning õppida korrutustabelit. Teeme ka nuputamisülesandeid, sudokusid ja ka bingot, kui aega jääb.
Eesti keele tundides harjutame teadlikku lugemist. Oleme juba sel veerandil teinud mitu rühmatööd, kus tuleb teksti põhjal ülesandeid täita. Samuti uurime ja otsime tekstidest erinevaid sõnaliike.
Inglise keeles õppisime täna oma pere tutvustama! Olin kohe üllatunud, kui palju sõnu juba eelnevalt teada oli!
Lähenemas on ISADEPÄEV! Eks meiegi tasapisi teeme ettevalmistusi selleks päevaks. Tuleb ju sel päeval meeles pidada isasid, vanaisasid!
Siit saab natukene ka meie tegemisi näha!

2. november 2009

Teatrisse!



9. novembril lähme Võru Kultuurimajja Kannel vaatama Rakvere teatri etendust MUUMITROLLI JÕULUUNI.

1. november 2009

Algab II veerand! Seda võib nimetada ka jõuluveerandiks, kuna lõpeb see ju jõuludega! Rõõmsat, uudset, huvitavat veerandit!