24. aprill 2009

Kevadet otsimas



















Tänane päike akna taga lausa kutsus meid õue! Kuna tunniplaanis oli väike muutus, siis oligi meil võimalus 4. tund minna õue kevade jälgi jälitama!
Meie saak oli rikkalik- jänesekapsad, karikseened, sinililled, lehepungades vaarikad, õitsvad pajud, eelmise suve pohlad, lapsuliblikad, rohutirts, säravsoe päike, kohati jahe tuulehoog.....
Mõned leiud jäid ka pildile!

22. aprill 2009




Täna oli Võru lasteraamatukogust Helle ja Eve külas meie Vastseliina raamatukogus. Toimusid raamatukogu tunnid. Meie klassile tutvustas Eve uusimaid lasteraamatuid, luges nendest põnevaid katkendeid ette. Esineja jutt oli väga huvitav, nii et aeg lendas imeruttu! Loomulikult ei saanud minna raamatukogust ära ilma uue raamatuta! Mul on ainult rõõm, et meie klassis on nii palju tublisid raamatusõpru!!!

20. aprill 2009


Eilsest hakkas üleriigiline südamenädal. Meiegi rääkisime täna loodusõpetuse tunnis õigetest toitumisharjumustest, tervislikust toidust. Uurisime taimseid ja loomseid toiduaineid. Kõigil oli kodus paberile kirjutatud üks retsept, kus on välja toodud vajaminevad toiduained ja ka tegemise õpetus. Järgmisel tunnil tuleb nende ettekandmine.
.
Külastasime "Muinasjutukate toidumaad"! , kus on palju huvitavat lugemist nii õpilastele kui ka lastevanematele. Leheküljelt leiad ka hulga toredaid eestikeelseid mänge!

15. aprill 2009

Kevad on täies hoos ja meie otsime ning kuulama hoolega kõiki kevademärke. Täna käisime õues kevadet otsimas koolimaja metsas. Klassi toodi natuke sellest kaasagi! Hommikul üllatas Marvin märtsikellukestega, isegi vaas oli olemas! Väga armas üllatus!
Munapühadest jäi järgi hunnik munareste. Täna meisterdasime nendest hiiri, õpetus Tähekesest
Kindlasti poevad meie meisterdatud hiired ka siia lehel :))

6. aprill 2009



Lähenevad lihavõttepühad- munapühad. Väikese nõuanded munavärvimiseks munatootja Talleggi poolt
Kaunistame lihavõttepühade mune, nõuandeid Tähekesest.

ImageChef Word Mosaic - ImageChef.com
Kolmapäeval 8. aprillil on koolis pildistamine. Palun kõigil kohal olla 8. 15! Tellimisleht ja raha kohe kaasa! Infot fotograafi kohta siit
Kolmapäeval lähme ka Vastseliina rahvamajja vaatama teatrietendust ,,Päevakoer", see on kõigile tasuta:)



17. aprill läheme Võru Kultuurimajja vaatama Rakvere teatri etendust ,,Onu Remuse lood". Infot selle etenduse kohta leiad siit

1. aprill 2009

1. APRILLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









Täna üritasid kõik kõiki ninapidi vedada! Eks see kohati ka õnnestus:)
Hommikul ootasid mind 2. klassi asemel hoopis särasilmselt kolmandikud:))
Klassi kella vaadates võis ka korraks segadusse sattuda:)
Samuti oli eesti kelle tunnis ootamas uus õpetaja (Kristian), nii et mul ei jäänud muud üle kui istuda vabanenud pinki ja tunniga kaasa minna:)
Ka kuupäeva ja aasta tahvli nurgal võis nalja tekitada:))
Pani kohe mõtlema, kuidas ise nüüd teisi ninapidi vedada!
3. klassiga see ka natuke õnnestus! Alustasin inglise keele tundi hoopis venekeelselt ja ehmatasin nad ära ka eesootava sõnade tööga:) Nende õnneks oli see üks suur NALI!!!!
Kunstiõpetuse tunnis lõpetasime toredad pildid.